Instal·lacions de climatització

Instal·lacions tèrmiques en edificis (RITE) 

SERVEI  D’ENGINYERIA INDUSTRIAL PER A INSTAL·LACIONS DE CLIMATITZACIÓ

SACE és una empresa amb amplia experiència, que ofereix serveis tant de manteniment periòdic preventiu i correctiu de les instal·lacions i equips existents, com el disseny, construcció i legalització de noves instal·lacions i maquinària segons les necessitats del client, cobrint les exigències legals i reglamentàries.

Fabricants d’equips com Panasonic, Daikin, Mitsubishi, etc., avalen els nostres serveis, col·laborant amb nosaltres en el muntatge, posta en marxa i servei post-venta.

Disposem d’una Oficina Tècnica amb un ampli equip de professionals qualificats compost per Enginyers Industrials i tècnics amb els registres i acreditacions necessàries, que garanteixen un servei efectiu i personalitzat. L’orientaran, estudiaran i dissenyaran la seva instal·lació per assegurar-li el major confort sense oblidar l’estalvi energètic.

Tècnics qualificats realitzen el seguiment periòdic, treballant conjuntament amb el client. La nostra oficina tècnica elabora informes detallats de cada una de les actuacions realitzades, amb la possibilitat de realitzar una anàlisi termogràfica.

 

Instal·lació terra radiant

Refrigeració industrial

 

 

 

 

 

 

PRINCIPALS REFERÈNCIES . EL NOSTRE EQUIP DE PROFESSIONALS HA TREBALLAT PER:

Acciona Medi Ambient, Agents Rurals de Catalunya, Alstom Transporte, ARS Pirotècnia, ATLL-Aigües Ter Llobregat, Ausa, Bericap, Bosch Sistemas de Frenado, Capel Cosmetics, Cepex, Cerámica La Corona, Ceys, Collak, Coty Astor, Crit d’Or, Farggi, FTE Maximal, Fundació Privada Vallès Oriental, Grupo Barcelonesa, Ind. Químicas del Vallés, Laboratorios Diafarm, Laboratorios Genesse, Laboratorios Menarini, Lamigraf, Lleal, Mapa Spontex Ibérica, MaterisPaints España, Miquel Rius, Morchem, Prod. alimenticios Gallo, Puig Motoplastic, SaicaNatur, Síndic de Greuges, UnileverFoods España

ELS NOSTRES SERVEIS

  • En l’àmbit de l’enginyeria podem oferir-li els serveis de projecte i legalització d’instal·lacions.
  • Instal·lacions de Baixa, Mitja i Alta Tensió.
  • Instal·lacions Neumàtiques
  • Instal·lacions Contra Incendis
  • Automatització, Control i Supervisió de Processos Industrials.
  • Activitat Industrial
  • Consultoria Industrial
  • Auditories Energètiques
  • Auditories Termogràfiques
  • ATEX/SIL

Refrigeració maquinària

Instal·lació refrigeració a Decathlon

SECTORS:

Química

Farmàcia

Cosmètica

Alimentació

Automoció

Energia

Transport

Telecomunicacions

Ferroviari

Medi ambient

Energies renovables

Sanitat

Hostaleria

Grans Superficies

Etc.