Aplicació en instal·lacions fotovoltaiques

L’EXPERIÈNCIA I LA METODOLOGIA MÉS EFECTIVA

Termografics® compta amb un equip de professionals especialitzats en la detecció y l’anàlisi d’incidències amb la tecnologia termogràfica.

Els equips d’alta definició termogràfica utilitzats permeten obtenir una informació d’alt valor que és analitzada pels nostres enginyers. Els informes resultants permeten a les empreses un augment de l’eficiència energètica i una reducció significativa d’incidències a les instal·lacions.

Què és la TERMOGRAFIA?

La termografia és l’anàlisi de la temperatura superficial dels objectes, mitjançant l’ús de càmeres infraroges capaces de captar amplis espectres de fred/calor. La termografia permet un diagnòstic predictiu a temps, abans inimaginable, podent gestionar solucions molt abans que els problemes es manifestin.

Errades detectades en instal·lacions solars

EN QUÈ BENEFICIA LA MEVA EMPRESA?

Un correcte manteniment i el monitoratge de les diferents parts de la instal·lació ens ajudaran a obtenir el màxim rendiment de la mateixa. La termografia permet la localització de defectes per sobreescalfament d’algun dels seus components, com les cel·les dels mòduls, connectors, fusibles o qualsevol equip que pugui tenir una elevació de la seva temperatura nominal, ja que tot influirà en el rendiment total de la instal·lació.

Els problemes associats a un excés de temperatura en els mòduls, poden donar lloc al fet que les cel·les adjacents disminueixin la seva eficiència o que fins i tot arribin a avariar-se, expandint el problema pel panell i provocant un deteriorament prematur del mòdul.

El seguiment de la instal·lació ens permetrà confeccionar un històric a partir de la comparació i evolució dels defectes trobats en cadascuna de les inspeccions, optimitzant així el rendiment de les instal·lacions.

PRINCIPALS REFERÈNCIES . EL NOSTRE EQUIP DE PROFESSIONALS HA TREBALLAT PER:

Alcon Cusí, Applus, ATLL-Aigües Ter-Llobregat, Banc Sabadell, Bosch Sist. de Frenado, CAF, Ceys, CreditSuisse, DHL, Endesa Energía, Ferrocarril Metropolità de BCN, Flamagas, France Telecom España, Grupo Barcelonesa, Hipermercados Alcampo, Honda Logistics Center, Ind. Químicas del Vallés, Institut Guttmann, Laboratorios Menarini, Mapa Spontex Ibérica, MaterisPaints España, Meeco, Mondadori, Nestlé Waters España, Port Aventura, RACC, Random House, Renault España, Repsol Butano, SGS, Síndic de Greuges, TMB, UnileverFoods España, Unión Químico, Farmacéutica (Uquifa), Univ. Autònoma de BCN, Zanini Auto Grup

 

TIPUS DE DETECCIONS

La termografia també permet localitzar defectes en altres parts de la instal·lació, com:

Cel·les trencades

Fisures o microfisures

Defectes de soldadura a les unions de les cel·les

Ombres

Junction Boxes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Centres de transformació

– Connectors

– Caixes de connexió

– Quadres elèctrics,

– Fusibles desconnectats o fosos

– Desequilibris en els sistemes trifàsics

TECNOLOGIA UTILITZADA

  • Cambres tèrmiques FLIR
  • Rang de temperatures: de – 20-1500 ° C / – 4 2.732 ° F
  • Exactitud: ± 2 ° C / ± 2%

SECTORS:

Indústria

Hosteleria

Sanitat

Comerç

Locals climatitzats

Locals de gran aforament

Energies renovables

Etc.